Her kan du læse meget mere om alle vores spændende produkter, og hvordan du vælger rigtigt.

Hængekøje udendørs - Se mere her!

Hængekøje udendørs

Overvejer du at få dig en hængekøje udendørs, og er du i tvivl om, hvilken størrelse, hvilket materiale og hvilken form for ophæng du skal vælge, og hvad der passer bedst til dine behov? Så læs med her, hvor du kan blive meget klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge hængekøje til udendørs brug.

 

Hængestol, hængekøjestoleller siddehængekøje - Hvad er hvad?

Hængestol, hængekøjestol eller siddehængekøje

Der er mange forskellige udformninger, når det kommer til hængestole. Men hvad er forskellen på en hængstol, en hængekøjestol og en siddehængekøje egentlig, og hvad egner sig til bedst til dit behov? Her kan du blive klogere på, hvad skal du overveje, før du beslutter dig, for hvad du skal købe. 

 

dobbelt hængekøje

Livet er for kort til at leve uden en dobbelt hængekøje

Skal der være plads til hele familien, kæledyr, en flok venner eller det halve af børnehaven, eller ønsker du blot at kunne brede dig nøjagtig som i dobbeltsengen, så skal du vælge en dobbelt hængekøje. Alle vores hængekøjer er godkendt med FSC og TUV vertifikater, der ikke kun sikrer dig en god og ensartet kvalitet, men også sikrer miljømæssig-, social-, og økonomisk ansvarlighed for de mennesker, der lever i de områder, hvor vores hængekøjer produceres. Læs mere i artiklen her, om fordelene ved de forskellige typer køjer.  

 

Hængekøje til altan

Hængekøje til altan og andre steder med kort afstand

Drømmer du om en hængekøje på altanen eller et andet sted, hvor der ikke er langt mellem mulige fikspunkter, så læs med her. Hos haengekoje.dk har vi specialfremstillet en hængekøje til altan og andre steder med kort afstand mellem fikspunkterne, der gør det muligt at få udlevet dine drømme på mindre end 2 meter.

 

 

Hængekøje i haven? - Se Danmarks største udvalg her!

Hængekøje i haven – Til samvær, leg og søvn

Er du så heldig at have en have til rådighed, skal du give dig selv den gave at få en hængekøje eller flere op i en fart. En hængekøje er en engangsinvestering, der bliver ved med at belønne dig med timers leg, hygge, afslapning og wellness i årene fremover. Hængekøjer indbyder til mange timers ophold ude i den friske luft for alle aldersgrupper. Selv teenageren bliver nemmere at få væk fra pc’en og ud af værelset, når der kommer hængekøjer op. Læs mere her, om hvorfor du skal få dig en hængekøje i haven, og se hvor du kan finde mere information, om hvilken du skal vælge.

Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay