• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Her på siden finder du vores artikler. Artiklerne handler om alt indenfor hængekøjer.

Find inspiration til, hvad du kan bruge din hængekøje til her. Artiklerne er fyldt med billeder, så du også kan se, hvordan de er blevet brugt af os og andre. Læs løs!

 

Hængekøje udendørs - Se mere her!

Hængekøjens historie er spækket med spændende, men sørgelige historier

Hængekøjen er blevet spottet gennem tiderne fra før 1500-tallet. Hvem opfandt den, og hvem sov i dem i de helt gamle dage?

 

Hængekøje historie

Yoga i hængekøje? Aerial  er den nyeste form indenfor yoga

Hvad er yoga, hvad er det godt for, oig er det rigtigt, at Aerial yoga foregår i en hængekøje? Find svarene her oig læs, hvorfor yoga er lige dig.

 

Kvinde yoga i hængekøje og hængekøjer akrobatik

6 kreative måder du kan bruge en hængekøje på

Burger du din hængekøje til andet end at slappe af i? Her kan du læse om 6 kreative måder du også kan bruge din hængekøje til.

 

Swimmingpool hængekøje. Kreative måder at bruge en hængekøje på.

Havemøbler og andet hygge til altanen

Savner du lidt inspiration eller ideer til, hvilke havemøbler og ting der passer til din altan? Her kan du læse om, hvordan du praktisk får indrettet din altan med både en hængekøje og andre altanmøbler.

 

Mand i letvægts hængekøje på altan

Børn og hængekøjer - go eller no go?

Hvordan er det nu med børn og hængekøjer? Må de eller må de ikke bruge en hængekøje, er det farligt og hvad kan det gøre godt for?

 

Små piger i hængekøje

Fede ideer til, hvad du kan lave i en hængekøje

Ejer du en hængekøje eller overvejer du, at investere i en, men ikke helt ved, hvad du skal bruge den til foruden at smide stængerne op i 10 minutter? Her kommer nogle ideer til, hvad du kan fordrive tiden med i køjen, og hvilke muligheder der er, når først du har hængekøjen i hus.  

 

Isabel slapper af i hængekøje

Oplevelser i en hængkøje

I den her artikel kan du læse og se små videoer af mennesker eller dyr, der har haft forskellige oplevelser i en hængekøje. I alt er der 3 videoer, hvor 1 af dem er alvorlig og tankevækkende og de øvrige 2 er sjove. Til sidst henvises der til en artikel, som teateravisen har udgivet om en særlig forestilling.

 

Mexicansk hængekøje | Vind i lotto eller køb denne drømme hængekøje

Hængekøje til baby

En hængekøje til baby er en fantastisk opfindelse, der udover at bidrage til din babys leg, også søtter dets udvikling og motorik. Vidste du, at hængekøjen virker berloligende på babyer med kolik? Få god vejledning og køb en kvalitetshængekøje hos os.

Sovende Baby i hængekøje | babyhængekøje

Hængekøje til udendørs

Overvejer du at få dig en hængekøje udendørs, og er du i tvivl om, hvilken størrelse, hvilket materiale og hvilken form for ophæng du skal vælge, og hvad der passer bedst til dine behov? Så læs med her, hvor du kan blive meget klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge hængekøje til udendørs brug.

 

Hængestol, hængekøjestol eller siddehængekøje - Hvad er hvad?

Hængestol, hængekøjestol eller siddehængekøje

Der er mange forskellige udformninger, når det kommer til hængestole. Men hvad er forskellen på en hængstol, en hængekøjestol og en siddehængekøje egentlig, og hvad egner sig til bedst til dit behov? Her kan du blive klogere på, hvad skal du overveje, før du beslutter dig, for hvad du skal købe. 

 

Dobbelt hængekøje med træstokke

Livet er for kort til at leve uden en dobbelt hængekøje

Skal der være plads til hele familien, kæledyr, en flok venner eller det halve af børnehaven, eller ønsker du blot at kunne brede dig nøjagtig som i dobbeltsengen, så skal du vælge en dobbelt hængekøje. Alle vores hængekøjer er godkendt med FSC og TUV vertifikater, der ikke kun sikrer dig en god og ensartet kvalitet, men også sikrer miljømæssig-, social-, og økonomisk ansvarlighed for de mennesker, der lever i de områder, hvor vores hængekøjer produceres. Læs mere i artiklen her, om fordelene ved de forskellige typer køjer.  

 

Hængekøje til altan

Hængekøje til altan og andre steder med kort afstand

Drømmer du om en hængekøje på altanen eller et andet sted, hvor der ikke er langt mellem mulige fikspunkter, så læs med her. Hos haengekoje.dk har vi specialfremstillet en hængekøje til altan og andre steder med kort afstand mellem fikspunkterne, der gør det muligt at få udlevet dine drømme på mindre end 2 meter.

 

 

Hængekøje i haven? - Se Danmarks største udvalg her!

Hængekøje i haven – Til samvær, leg og søvn

Er du så heldig at have en have til rådighed, skal du give dig selv den gave at få en hængekøje eller flere op i en fart. En hængekøje er en engangsinvestering, der bliver ved med at belønne dig med timers leg, hygge, afslapning og wellness i årene fremover. Hængekøjer indbyder til mange timers ophold ude i den friske luft for alle aldersgrupper. Selv teenageren bliver nemmere at få væk fra pc’en og ud af værelset, når der kommer hængekøjer op. Læs mere her, om hvorfor du skal få dig en hængekøje i haven, og se hvor du kan finde mere information, om hvilken du skal vælge.