Her kan du læse meget mere om alle vores spændende produkter, og hvordan du vælger rigtigt.

Hængekøje udendørsHængekøje udendørs

Overvejer du at få dig en hængekøje udendørs, og er du i tvivl om, hvilken størrelse, hvilket materiale og hvilken form for ophæng du skal vælge, og hvad der passer bedst til dine behov?
Så læs med her, hvor du kan blive meget klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge hængekøje til udendørs br
ug.

HængekøjestolHængestol, hængekøjestol eller siddehængekøje

Der er mange forskellige udformninger, når det kommer til hængestole. Men hvad er forskellen på en hængstol, en hængekøjestol og en siddehængekøje egentlig, og hvad egner sig til bedst til dit behov? Her kan du blive klogere på, hvad skal du overveje, før du beslutter dig, for hvad du skal købe. 

 

dobbelt hængekøje

Livet er for kort til at leve uden en dobbelt hængekøje
Skal der være plads til hele familien, kæledyr, en flok venner eller det halve af børnehaven, eller ønsker du blot at kunne brede dig nøjagtig som i dobbeltsengen, så skal du vælge en dobbelt hængekøje. Alle vores hængekøjer er godkendt med FSC og TUV vertifikater, der ikke kun sikrer dig en god og ensartet kvalitet, men også sikrer miljømæssig-, social-, og økonomisk ansvarlighed for de mennesker, der lever i de områder, hvor vores hængekøjer produceres. Læs mere i artiklen her, om fordelene ved de forskellige typer køjer.  

Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay