• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Hængekøjen du bliver forelsket i

Find hængekøjen du går og drømmer om. Den er smuk, fantastisk god at ligge i - og så er den rimelig i pris.


Hængekøjen du må ejeHængekøjen du bliver nødt til at eje
Måske ved du det ikke selv endnu. Men det varer ikke længe før du må overgive dig og bare blive forelsket. For hos os finder du nemlig hængekøjen, du bliver nødt til at eje. Den er smuk og dekorativ og lyser op i et hvilket som helst rum eller hjørne af haven, når du ligger i den. Og så er den på samme tid ualmindelig skøn at ligge i. Vores udvalg er stort og varieret, og vi er sikre på, du nemt finder hængekøjen, der passer præcist til dig og dine behov.

Brasilianske hængekøjer
Mexicanske hængekøjer

Hængekøjen til leg og afslapning
Hængekøjen du finder på hylderne i vores netbutik, kommer i mange forskellige udgaver. Vi har særligt slidstærke modeller, der egner sig godt til børns leg og tumleri i hjemmet eller i institutioner, hvor der er særligt tryk på.

Vi har elegante, ensfarvede hængekøjer, romantiske, råhvide modeller med fnuglette frynser eller farvestrålende, stribede udgaver, der eksploderer i alle regnbuens klare kulører. Klik dig igennem det charmerende udvalg, og find den, du bedst kan lide. Og så er det blot at stige ombord og nyde den afslappende stemning, der sænker sig over dig, mens du lader dig vugge blidt til lyden af træernes blade, der rasler beroligende over dig.

Kvalitet til rimelige priser
Alle vores hængekøjer er håndlavede enten i Brasilien eller Mexico og skabt udfra helt originale håndværkstraditioner. Kvaliteten er fantastisk holdbar, og materialerne er hele vejen igennem brugt med omtanke. Prisen er absolut til at have med at gøre, fordi vi har valgt at handle direkte med producenten uden fordyrende mellemled. Det kommer vores kunder til gode. Hos os kan du nyde et unikt produkt, der både kan bruges som selvforkælelse til dig og din familie eller som en anderledes og kreativ gave, der med garanti kommer til at sprede glæde.


Se udvalget af hængekøjestativer – Læs mere om Sækkestol
preload spinner

preload spinner
RABAT -{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Model/Varenr.: