• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Mexikansk hængekøje - smukke og til at betale

Mexikanske hængekøjer er lette at forelske sig i.

- De er smukke, behagelige at ligge i og kan fås til en overkommelig pris.

 

Mexikansk hængkøjeDin nye bedste ven er en mexikansk hænge køje
Glæd dig. De er så smukke, vores mexikanske hængekøjer – specielt når du ligger i dem og farverne rigtigt får lov at folde sig ud. Og så er de fantastiske at ligge i.

 

 

Anskaffer du dig en mexikansk haengekoeje, får du samtidig en ny rigtig god ven. En af dem du gerne vil være sammen med. Tit. For her kan du ligge og drømme og hvile og nyde at blive vugget og lullet til ro. Du ligger godt. Det er så dejligt.

Brasilianske hængekøjer er fremstillet af bomuldsstof, lun og blød.
Skønne siddekøjer

Mexikansk hængekøje i haven eller stuen
Vores mexikanske hængekøjer er ualmindeligt dekorative at se på, og de fås både i smukke, helt enkle naturfarver i afdæmpede, ensfarvede mønstre og i farvestrålende udgaver med klare, levende farver, der løfter humøret på selv den mest grå hverdag. Hæng din nye mexikanske hængekøje i en skyggefuld oase i haven derhjemme, i sommerhuset eller kolonihaven, eller hæng den som et kreativt og smukt indslag hjemme i din egen stue.

Det kræver blot et par kroge i loftet, et par træer at binde den rundt om eller et hængekøjestativ, hvis du ønsker at kunne flytte rundt på din nye hyggekrog. Du kan også sætte stolper i jorden og hænge hængekøjen op dér. Stolperne skal være 2 meter høje over jorden og skal sættes med ca. 4,5 meters mellemrum.

Også til børn
Har du børn, fungerer en mexikansk hængekøje rigtigt godt som et fantasifuldt legeredskab og læse-hyggehjørne på børneværelset eller i et rum i kælderen. Uanset hvor du placerer den, og hvem du vælger at forære den til, kommer den til at bringe lykke.

Håndlavet kvalitet – virkelig holdbart
De hængekøjer fra Mexico vi har håndplukket og valgt at handle med er i en fremragende god kvalitet. Grunden til at vi kan holde prisen på så rimeligt et niveau er, at vi handler direkte hos producenten og derved springer fordyrene mellemled over. Hængekøjerne er håndlavede efter stolte mexikanske traditioner. De fremstilles af behagelig bomuld på selve liggefladen og stærk nylonsnor til ophænget. Den særlige væveteknik der anvendes, gør at hængekøjen er fleksibel og nem og god at ligge i uanset hvilken vej, man vender sig.


Læs mere om Sækkestol

 

preload spinner

preload spinner
RABAT -{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Model/Varenr.: