• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Hængekøjestativ til alle hængekøjer

Hængekøjestativ

Et hængekøjestativ gør din hængekøje 100% fleksibel. Skub den midt ud i solen, helt hen til poolen eller find ro på en skyggefuld plet.

 

Hængekøjestativ i træFå et hængekøjestativ og nyd livet, hvor du vil
Det er en god idé at anskaffe sig et hængekøjestativ som supplement til yndlingshængekøjen. Du får langt flere muligheder for at nyde din hængekøje i forskellige situationer, og så bliver du helt fri for at tænke på, at der skal være træer, stolper eller andre ophængsmuligheder lige i nærheden.

 

Vælg det stativ, der passer dig
Se vores smukke stof køjer

Hængekøjestativ – en fleksibel løsning
Med et hængekøjestativ kan du nyde livet uden at være afhængig af de praktiske detaljer, der normalt skal opfyldes, for at man kan bruge en hængekøje. Det er nemt nok, hvis man har træer i haven eller mulighed for at montere køjen på kroge andre steder, men hvis terrassen er belagt med fliser, og haven ingen træer har, så kan det alligevel lade sig gøre med et hængekøjestativ. Udover det bliver det også muligt at flytte rundt på hængekøjen, som man nu synes.

Med et hængekøjestativ kan den stå hvor som helst, og du kan nyde at lade dig vugge i et skyggefuldt hjørne eller midt i den bagende sol, alt efter hvad du har lyst til den pågældende dag. Stativerne fås i forskellige størrelser og findes både i træ og metal.

Smukke hængekøjer til rimelige priser
Hos os finder du smukke, mexicanske og brasilianske hængekøjer i et væld af forskellige udgaver. Vi har dem i stringente, stilrene, ensfarvede versioner og i farvestrålende, festlige udgaver der får hjertet til at slå et ekstra slag. Forkæl dig selv eller brug den som en unik og personlig gave til en, du holder særligt meget af.

Kvaliteten er god, og prisen absolut til at leve med. Vi handler direkte med de mennesker, der væver hængekøjerne, og bruger ikke fordyrende mellemled. Det kommer vores kunder til gode.


Læs mere om Hængekøjestole – Se udvalget af Mexicanske tæpper

preload spinner

preload spinner
RABAT -{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Model/Varenr.: