• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Gaver: Køb en hængekøje

En hængekøje bringer glæde og smil

En sjov og spændende gave at give og få

 

Forær den du holder af en hængekøje i gave

Har du svært ved at finde på en god kreativ gave til den du holder af? Så er du kommet til det rette sted. Hos Hængekøje Marked Tropical har vi fundet den perfekte gave frem - en ægte mexicansk hængekøje i bomuldstråd, fremstillet i hånden. Hængekøjen er lavet efter en traditionel Mexicansk opskrift, hvor kvaliteten er i top og holdbarheden svær at slå.

 

 

Hængekøjer: den perfekte gave idé

Køb en hængekøje som gave, da den er perfekt til den, der nyder at slappe af og svæve frit. Hængekøjer pryder haver, terrasser og mange andre steder. Hængekøjerne fra Hængekøje Marked Tropical findes i de flotteste klare farver og er derfor med til at pynte og bringe varme til ethvert sted i dit hjem.

 

 

Hængekøjer til alle

Hængekøjer har et utal af anvendelsesmuligheder og er derfor en god gave at købe til både børn, unge og ældre. Børn kan lege og blive vugget i hængekøjen, unge vælger måske at ligge og dase i haven, og ældre nyder at sidde og nyde en god bog.

 

Kreative julegaver spreder glæde

Vælger du at forære en ægte Mexicansk hængekøje væk i gave, viser du den du holder af, at du har lagt mange tanker bag ved at give en gave, der er lidt utraditionel. En Mexicansk hængekøje er unik og sprudlende af farver. Den spreder varme og glæde i et hvert hjem, og den der får gaven vil føle sig helt speciel.
 

Hængekøjer fra Mexico
Hængekøjer fra Brasilien


Hængekøjer er gode til julegaver, fødselsdagsgaver og jubilæum.

 


 

preload spinner

preload spinner
RABAT -{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Model/Varenr.: