• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Hvad skal jeg vælge?

Hvilken hængekøje skal jeg vælge?

Overordnet findes der hængekøjer i vævet net og i fast stof. Desuden kan du få en hængekøjestol på samme måde. Oftest kræver en hængekøje to ophængningspunkter og stolene kun et.

Mexicanske hængekøjer er håndfremstillet af bomuldstråd. Denne type tråd fås i forskellige varianter, det vigtigste er væveteknikken, der gør hængekøjen meget fleksibel i bredden, hvorved der kan opnås den mest behagelige liggekomfort. Hængekøjer former sig efter dig, den smyger sig om kroppen på dig og former sig helt efter hvordan du ligger i hængekøjen. Du kan ligge på tværs i de store familiehængekøjer. Lukker du øjnene vil du hurtigt mærke velværen ved at ligge i en rigtig hængekøje, og tankerne kan tage fart til lige netop der, hvor du allehelst vil være. Hængekøjerne fås i naturhvid, to farvede og med flere farver. Ved bestilling vælger du farven.

Brug hængekøjen flittigt i din bolig eller haven. Mange indretter deres bolig med en hængekøje på loftrum, kælderrum, i stuen eller børneværelset. Ofte tænker mange på at hængekøjen kun er til haven, men flere bruger både hængestole og hængekøjer indendørs og selvfølgelig kan du også tage den med på ferien og udflugter i det fri. I haven kan det give masser af aktivitet og tid til afslapning. Med et tov er det nemt at sætte den op, og alternativt kan der fås et hængekøjestativ, så du ikke skal være afhængig af placeringen

For andre blive det til et mageligt visit i sommerhuset, hvor det for mange er indbegrebet af et lækkert livsstilprodukt. Tiden er til afslapning.

Netop den mexicanske net-hængekøje er blevet et stort hit for børn, legetøj som mange vil sige, men en ting er sikkert, forældre vender tilbage igen og igen og fortæller, at hængekøjen er noget af det bedste, de har foræret deres børn at lege i.

Den mexicanske hængekøje er blevet et gavehit. Det er de mest at alt blevet fordi, personer som har prøvet at ligge i disse fint vævede bomuldsnet oplever hvor fantastiske de er at ligge i. Familie og venner kommer på besøg, og ja de bliver så at sige så begejstret, at de også ønsker sig én. Andre fanger ideen og husker den til næste gang, der skal findes en gave til fødselsdag, jubilæum eller lignende.

Selvfølgelig er der også mange som selv skriver mexicanske hængekøjer på ønskesedlen. Det mest gængse for køb af hængekøjer til gaver er anbefalingen fra familie og venner, så i nogle venne cirkler har alle en mexicansk hængekøje, og andre gange kan du være sammen med andre, som slet ikke kender til denne type hængekøjer, og ikke umiddelbart synes der er noget specielt ved at ligge i en hængekøje.

Mexicanerne på Yucatan i Mexico har gennem århundreder ligget og sovet om natten i denne type hængekøje, og den er uvurderlig til en middagslur.

Hængekøjen er fremstillet af bomuld i området hvor du ligger. Mens endesnorene er af nylon. Væve-fletteteknikken hedder sprang og der er brugt mindst en uge på at væve en enkelt hængekøje. Du kan få den i flere forskellige størrelser. Jo større, jo mere komfort og samtidig plads til flere. God fornøjelse med hængekøjen.

Hvilken type hængekøje skal du vælge?

preload spinner

preload spinner
RABAT -{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Model/Varenr.: