• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Siddehængekøje

Hvad er en siddehængekøje, og hvad adskiller en siddehængekøje fra en hængekøje og de andre typer hængestole? Se vores flotte udvalg og bliv klogere her, hvor vi vil forklare alle fordelene ved en siddehængekøje, og fortælle hvorfor, ALLE bør have en siddehængekøje i deres liv.

Er det en hængekøje eller er det en hængestol?

En siddehængekøje er hverken en hængekøje eller en hængestol. Den er til gengæld et helt perfekt og tilpasset mix mellem de to. En siddehængekøje er på mange måder fabrikeret som en kort hængekøje. Dog er trådene i enderne bundet sammen i den ene side, hvilket gør, at siddehængekøjen trækker sig op og danner et ryglæn i den side. Siddehængekøjen er ikke lang nok til, at man kan ligge på langs, som man kan med en almindelig hængekøje. Til gengæld er den bred nok til at man kan ligge på tværs, ligesom i en dobbelt hængekøje.

Læs mere i bunden af siden her om siddehængekøje til udendørs brug samt hvordan du hænger din siddehængekøje op.  Rigtig god fornøjelse!

preload spinner

preload spinner
RABAT -{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Model/Varenr.:

Siddehængekøje til udendørs brug

De mexicanske siddehængekøjer i nylon er oplagte til udendørs brug under danske vejrforhold, da de ikke suger fugt til sig og derfor ikke mugner. Der er intet til hinder for, at du bruger de mexicanske siddehængekøjer i stof til udendørs brug. Du skal blot være opmærksom på, at de vil være knapt så modstandsdygtige overfor det våde danske vejr, og at du derfor, i videst mulige udstrækning, bør tage din siddehængekøje ind, når du ikke benytter den. Alternativt skal du overveje en hængekøjestol med tværpind i outdoor PRO stof, som er af en kvalitet, der kan tåle at hænge ude.

Ophæng af siddehængekøje

En siddehængekøje har - i modsætning til vores andre typer hængestole - to ophængspunkter, og kræver derfor ligeledes to fikspunkter. Du kan f.eks. hænge din siddehængekøje op mellem to træer, to stolper, en husmur og et træ, eller mellem to mure – som i et hjørne. Det er kun fantasien, der sætter grænsen, og du kan have flere fikspunkter både inde og ude, så du kan flytte din siddehængekøje med dig, lige hvorhen du ønsker det.

Når du skal hænge din siddehængekøje op, skal du sørge for, at der er ca. 2 meter mellem fikspunkterne, hvor du skal fastgøre dine gyngekroge. Hvis der er lidt længere, kan du forlænge ophængspunkterne med reb. Du skal bruge to karabinhager - én i hver ende af siddehængekøjen - Nøjagtig som hvis du ville hænge en almindelig hængekøje op. Ophængspunkterne på siddehængekøjen bør beskyttes med kovs, som er en plastikindsats, der forhindrer rebene og karabinhager i at gnide mod hinanden og dermed mindsker slitage på selve siddehængekøjens ophængsreb.

Øget komfort i din siddehængekøje

Ønsker du at toppe komforten i din siddehængekøje, tilbyder vi nu de lækreste kæmpepuder i samme gode, stærke kvalitetsstof som vores brasilianske siddehængekøjer. Puderne er i 100% bomuld, måler 60 x 60 cm., og fås i både naturhvid og pangfarver. Se hele kollektionen her.  

Hvis du er i tvivl om, hvilken hængestol, der er den rette til dit behov, eller har du brug for råd og vejledning omkring ophæng af din siddehængekøje, så tvivl ikke – Kontakt os i dag! Vi står altid klar til at hjælpe!