• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Hængestole til baby

Hængestol til baby og børn

Med en hængestol til baby får du både motorisk udvikling og en ”hjælpende hånd”. De større børn får, ud over styrket motorik, mange timers leg og sjov med en hængekøjestol, som derudover også kan fungere som vugge for de små. Læs mere i bunden af siden her, om hvilken hængestol du skal vælge til din baby.

preload spinner

preload spinner
RABAT -{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Model/Varenr.:

Klassisk hængestol til baby

Vores helt klassiske babyhængestol, eller babygynge, er både et imponerende stykke håndværk, et særdeles charmerende og æstetisk møbel, samtidig med at den er genstand for babys motoriske udvikling og mange timers underholdning. Hængestolen er håndknyttet i 100% bomuld og har en ramme der er lavet af certificeret træ. Denne type hængestol til baby anbefales fra 8 måneder til ca. 3 år, men tåler en belastning helt op til 50 kg. Den smukke, flettede babygynge fås i naturhvid, sort, multifarvet, pink og blå. Se dem her.

 

En hængestol børn kan lege i

Med en hængekøjestol har du et alternativ til slyngevugge til baby, samtidig med at den giver mange timers leg og styrker barnets motoriske udvikling op gennem hele barndommen. Hvis du vil opnå de samme fordele, men gerne vil undgå tværpinden, skal du gå efter en siddehængekøje. En siddehængekøje giver de samme fordele som en hængekøjestol, samtidig med at du let kan have den med dig, da den ikke fylder meget. Du kan læse mere og de forskellige typer hængestole her.

 

Hængestol på stativ udendørs

Udendørs vil du få den ultimative bevægelsesfrihed i forhold til sol, læ og ly med en hængestol på stativ. Hvis du vil bruge din hængestol udendørs, og ikke er god til altid at få den ind, bør du overveje en siddehængekøje eller en hængekøjestol i Outdoor PRO stof, som er tilpasset og særdeles velegnet til det danske klima. Du kan sagtens bruge den klassiske hængestol til baby udendørs, men du må ikke lade den hænge ude i regn og sol, når den ikke er i brug, da det langsomt vil mørne bomuldstrådene og dermed forringe både stolens styrke samt levetid.

 

Hængestol indendørs

De færreste har plads til en hængestol på stativ indendørs, og mange vælger derfor at hænge deres hængestol op i loft eller vægge afhængig af modellen. Alle hængestole på nær siddehængekøjerne hænges op i et enkelt fikspunkt, mens siddehængekøjerne kræver to fikspunkter med ca. to meters afstand. Du kan læse mere om blandt andet ophæng af din hængestol indendørs, i bunden af artiklen her.

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer på siden her. Rigtig god fornøjelse med at vælge den perfekte hængestol til baby.