• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Hængekøjer fra Mexico - en lille bid lykke

Store kulørte mexicanske hængekøjer

Hængekøjer fra Mexico i smukke, farvestrålende udgaver eller helt enkle ensfarvede versioner

Mexicanske hængekøjerHængekøjer fra Mexico med stor komfort
Vores hængekøjer fra Mexico er ikke blot fantastisk flotte at se på, de er også ualmindeligt gode og behagelige at ligge i. De er håndfremstillede og vævet af mexicansk bomuldstråd og fås i et væld af forskellige farver, størrelser og modeller. Fælles for dem alle er den gode kvalitet og en pris, der absolut er til at betale.

Mexicansk familiehængekøje
Brasilianske hængekøjer

Hængekøjer fra Mexico der er til at betale
Vi har valgt at springe fordyrende mellemled over og køber i stedet vores hængekøjer fra Mexico direkte hos producenten. På den måde kan vi holde prisen nede uden at gå på kompromis med kvaliteten. Udvalget er stort og varieret og byder på hængekøjer fra Mexico til voksne, hele familier, små børn og institutioner. Klik dig rundt på vores velassorterede varehylder og find netop den model, du bedst kunne tænke dig at lade dig forføre af. Du skal nok blive glad for den – det er vi sikre på.

Danmarks største udvalg af hængekøjer
Udover de smukke hængekøjer fra Mexico byder vi også på brasilianske hængekøjer, siddehængekøjer, hængekøjestole, livsstilshængekøjer, sækkestole, mexicanske tæpper, hængekøjestaver og andet tilbehør. Vi har intet mindre end Danmarks største udvalg, og vi har helt sikkert også noget, der falder i din smag. Farverne er betagende og rige og modellerne unikke og velfungerende. Gør familien glad, forkæl dig selv eller køb en personlig gave, der ikke ligner det, de andre giver. Og har du hverken træer i haven eller andre steder, hvor du kan sætte kroge op, så kan du købe et hængekøjestativ og placere hængekøjen præcis der, hvor du vil.


Læs mere om Sækkestol – Læs mere om Hængestol – Se udvalget af Mexicanske tæpper Du kan også se nærmere på www.haengekoeje.net der giver en oversigt over Brasilianske hængekøje i stof. Hængestole i god kvalitet se på www.haengestol.dk

preload spinner

preload spinner
RABAT -{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Model/Varenr.: