• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Sækkestol Brasilazy

Brasilazy sækkestole er super komfortable og kan bruges til mange formål. Brug en sækkestol til at ligge på, slappe af i, sove i, sidde i, læse i, studere i eller arbejde i - sækkestole kan bruges til alt.


Sækkestol i kvalitet
Sækkestol Brasilazy

Sækkestole i flere farver
Sækkestol Brasilazy

Sækkestol med ægte krøyerkugler fyld
Sækkestol

Sækkestol med mange smukke ensfarvet varianter
Sækkestol

 

 

 

 

Du kan også bruge flere sækkestole til et loungeområde.

 

Brasilazy sækkestol kan have mange meget forskellige positioner, og du kan i en sækkestol sidde og slappe af på mange måder. Der vil altid være en favoritmåde at bruge sækkestole på for enhver person.

Sækkestole fyldt med ægte Krøyerkugler

Brasilazy sækkestole fås i mange forskellige farver og har en rektangulær form. Alle sækkestole er fyldt med ægte Krøyerkugler. Det ekstraordinære fyld, som bliver brugt i alle sækkestole, garanterer den ultimative siddekomfort.

De ægte Krøyerkugler er af nye, rene og støvfrie råvarer - en sækkestol perfekt til dig der går op i kvalitet.

Hvorfor købe Brasilazy sækkestole?

  • En Brasilazy sækkestol er den ultimative lounge sækkestol. Perfekt til afslapning hjemme og på arbejdet.
  • Brug Brasilazy sækkestole i stuen, børneværelset, altanen, terrassen, sommerhuset eller som havemøbler. De passer altid ind.
  • Brasilazy sækkestole kan bruges både indendørs og udendørs og er fantastiske til institutioner, skoler og fritidsordninger.
  • Husk at Brasilazy sækkestole fås i flere farver, er vandtætte, superstærke og lette at rengøre.

 

Sækkestole der er formstabile og med stor styrke

De ægte Krøyerkugler er af højeste kvalitet A+ og har stor mekanisk styrke. De er formstabile og har stor slid- og trykstyrke, som skyldes den specielle fremstillingsproces. Disse vaskbare Krøyerkugler indeholder ikke hormonforstyrrende og kræftfremkaldende bromerede flammehæmmere. Desuden er de fri for CPC = sundt for miljøet.

Brasilazy sækkestole indeholder 400 liter ægte Krøyerkugler pr. sækkestol.

Der er ikke anvendt isoleringskugler i Brasilazy sækkestole. Isoleringskulger kan være sundhedsskadelige ved nærkontakt og kan findes i andre sækkestole mærker.

Sækkestole tilpasset dig

Krøyerkuglernes størrelse og fysiske egenskab er tilpasset Brasilazy sækkestole, så du opnår den behagelige pasform. Brasilazy sækkestole vil af sig selv forme sig efter din krop og give dig støtte i ryg, nakke og ben, så du kan få oplevelsen af ”vægtløs tilstand” i din sækkestol.

Robuste og nemme at rengøre

Brasilazy sækkestole er unikt fremstillede af nylon-/polyestertekstil med en vandtæt PVC-coating på indersiden. Alle sækkestole har en stærk lynlås og yderligere en stærk ”børnesikret” velcro, der hindrer adgang til lynlåsen i din sækkestol.

Du kan rengøre Brasilazy sækkestole med almindelig sæbe og vand. Du behøver ikke at tage fyldet ud af dine sækkestole. Brasilazy sækkestole er vandtætte og særdeles velegnede til både indendørs og udendørs brug.

Du kan bestille en Brasilazy sækkestol her.

Hængekøje Sækkepuder Hængekøje København Mexicanske Hængekøjer Hængekøjer fra Brasilien i stof

preload spinner

preload spinner
RABAT -{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Model/Varenr.: