• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Stativ til hængestol

Stativ til hængestole både indendørs og udendørs

Hos haengekoje.dk er der flere muligheder for at få fat i et stativ til hængestole. Vi har stativer i både metal og træ. Så hvis du ikke ønsker at hænge din indendørs hængestol ned fra en krog i loftet, eller hvis du ikke har mulighed for at hænge din udendørs hængestol i et træ eller lignende, ja så er et stativ løsningen. Læs mere om vores stativer til hængestole her.

preload spinner

preload spinner
RABAT -{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Model/Varenr.:

Stort og stærkt træstativ til hængestole - både ude og inde

Med vores store, stærke træstativ, er det kun fantasien, der sætter grænsen. Stativet passer til alle vores hængestole, med undtagelse af siddehængekøjerne, der kræver to fikspunkter med to meters mellemrum, og derfor kræver almindelige ophæng, som du finder under tilbehør. Stativet kan benyttes både inde og ude.

Bæreevnen for stativet er 160 kg., og det har følgende mål: Højde: 234 cm. Standflade: 140x150 cm.

 

Vores lækre træstativ er fremstillet i FSC certificeret limtræ fra Finland, der sikrer fornuftigt skovbrug for både vores jord samt de mennesker, der lever på den. I FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. FSC-mærkning er samtidig din sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, hvor træet kommer fra, er uddannede og får ordentligt sikkerhedsudstyr samt en fornuftig løn. Piratos-serien er en serie af hængestole, der er særlig udviklet og velegnet til leg og institutionsbrug. Stoffet er ekstra stærkt og sammen med vores store træstativ får den ultimative kvalitet, sikkerhed og holdbarhed. Se Piratos serien her!

 

Stativ i metal, der fylder minimalt og er nemt at samle

Vores hængestolestativ i metal kan indstilles i højden 200-240 cm., bæreevnen er 130 kg., og det kræver kun 115x130 cm. Gulvplads, når det er stillet op. Dette stativ er super nemt at samle, og skille ad igen. Det fylder minimalt, når det er skilt ad, og det giver dig derfor blandt andet muligheden for at tage det med dig, hvis du f.eks. skal i sommerhus, og ikke vil undvære din hængestol til baby.

 

Vores metal stativ til hængestole kan ligesom vores træstiv bruges til alle vores hængestole på nær vores siddehængekøjer, som ikke har tværpind, og derfor kræver to fikspunkter med to meters afstand.

 

Hængestole på stativ udendørs og indendørs.

Du kan bruge begge vores stativer både udendørs og indendørs, men der kan være forskel på, hvilken stol du bør vælge, alt efter hvad dine ønsker er. Du kan læse mere om de forskellige modeller her.

 

Hvis du har spørgsmål til et stativ til hængestole eller et af vores andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer på siden her. Du kan i øvrigt læse mere om vores leveringsbetingelser her. Rigtig god fornøjelse med valget af det rigtige stativ for dig.