• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Hængekøje stativ

Derfor skal du vælge et hængekøje stativ

Med et hængekøje stativ kan hængekøjen sættes op overalt – ude og inde.

 

Et hængekøjestativ er et lækkert alternativ, når du ikke kan eller ikke ønsker at hænge din hængekøje op ved hjælp af f.eks. stolper i jorden, træer, kroge i væggen etc.

 

Ligeledes er et hængekøje stativ den bedste løsning, når du ønsker frihed til at flytte din hængekøje rundt, alt efter om du ønsker at ligge i solen, skyggen, i læ for vinden eller i ly for regnen.

 

Et hængekøje stativ kan desuden bruges indenfor, hvis man har pladsen til det, som er tilfældet i mange institutioner.

 

Se anbefalingerne for hængekøje stativ til institutionsbrug i bunden af siden her, hvor du også kan læse mere om forskellen på vores stativer, samt hvad du skal overveje, inden du vælger dit hængekøje stativ.

preload spinner

preload spinner
RABAT -{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Model/Varenr.:

Hvordan vælger du det rigtige hængekøje stativ?

For nogle er æstetik alt, og derfor vil nogle også have en klar forestilling om, hvordan deres hængekøjestativ skal se ud allerede inden de læser om de forskellige egenskaber for modellerne. Er du til organiske former, skal du vælge et bådformet hængekøje stativ i træ, mens du skal vælge et af vores såkaldte standart hængekøje stativer, hvis du mere er til grafiske linjer. Det er dog ikke alle hængekøjer, der passer i alle vores stativer. Det kan du blive klogere på her.

Enkelt eller dobbelt hængekøje?

Når du har besluttet dig for, at et hængekøje stativ er den rigtige løsning for dig, skal du beslutte dig for, om du vil have en mexicansk nethængekøje eller en brasiliansk stofhængekøje. Du skal derudover beslutte, om det skal være en enkelt hængekøje eller en dobbelt hængekøje. Nogle af vores stativer egner sig nemlig udelukkende til enkelt hængekøjer, mens andre godt kan bære en dobbelt.

Net- eller stofhængekøje

Vores mexicanske nethængekøjer er lang mere fleksible end de brasilianske stofhængekøjer, og har derfor brug for fikspunkter, der befinder sig højere over jorden, end stofhængekøjerne. Hvis du ønsker dig et hængekøje stativ med en mexicansk hængekøje, anbefaler vi derfor vores største og dybeste bådformede hængekøje stativ RIO, der i øvrigt også er det hængekøje stativ vi anbefaler til hængekøjer til institutionsbrug, da det er meget robust, og derfor egner sig særdeles godt til leg.

 

Hvis du er til stofhængekøjer – om det er med eller uden tværstang - har du lidt flere muligheder, da de ikke giver sig så meget som de mexicanske nethængekøjer, og du derfor kan bruge dem sammen med et hvert af vores hængekøje stativer. Her skal du blot være opmærksom på, om hængekøje stativet egner sig til enkelt- eller dobbelt hængekøjer.

Bådformede stativer

Blandt vores brede udvalg af bådformede hængekøjestativer finder du først og fremmest vores flagskib - vores eksklusive luksus hængekøje stativ; båden RIO. RIO er et særdeles stærkt og robust hængekøje stativ med en utrolig flot finish. RIO egner sig til alle størrelser hængekøjer med en totallængde på op til 4,1 meter – og særdeles godt til vores mexicanske hængekøjer.

 

Endvidere har vi et bådformet stativ model Tropical, der egner sig særdeles godt til dobbelthængekøjer med tværpind. Vores hængekøje stativ model Solo derimod egner sig bedst til enkelt hængekøjer med tværpind op til 80 cm. Både Tropical og Solo er fremstillet i FSC godkendt og certificeret træ.

 

Derudover har vi to hængekøje stativer i buet solidt skandinavisk gran produceret i henhold FSC standarder. Begge modeller egner sig til både enkelt og dobbelt hængekøjer. Den store model kan ligesom RIO klare de lange, fleksible mexicanske hængekøjer, mens medium modellen kan klare køjer op til en totallængde på 3,7 meter, afhængig af om der er tværpind i køjen eller ej.

Standart stativer

Vores standart stativer er ikke bare standart. Er du mere til det grafisk look med kontrastfyldte sorte metalsamlinger, skal du vælge et af vores standart hængekøje stativer. Vores standart stativer har desuden den fordel, at de er super hurtige at samle og skille ad, og fylder minimalt, når de er skilt ad. Vores standart stativer fås i to størrelser; Standart størrelse til enkelt køjer og ekstra stort til dobbeltkøjer. Vores standart stativer er fremstillet af certificeret godkendt eukalyptus træ i en helt enestående kvalitet.

Hængekøje stativ til institutionsbrug

Skal du bruge en hængekøje med hængekøje stativ til institutionsbrug, skal du vælge vores RIO hængekøje stativ, der er vores stærkeste og mest robuste stativ. På siden her kan du se, hvilke af vores hængekøjer vi anbefaler til leg og institutionsbrug.

 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en mail. Vores kontaktinformationer står i bunden af siden her. Rigtig god fornøjelse med at finde det helt rigtige hængekøje stativ.