• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Dobbelt hængekøje

Dobbelt hængekøje giver komfort

Glæden ved at ligge i en stor komfortabel hængekøje, er ofte meget vanskelig at sætte ord på. Det der gør hængekøjer særdeles behagelige at ligge i, er når der er masser af bredde i hængekøjen, uanset hvilke typer og model du vælger. Når der er masser af bredde i en hængekøje, er det nemlig hængekøjen, der skal tilpasse sig dig, og det giver den ultimative skønne komfort. Af den grund er det meget rosende ord, man hører om dobbelt hængekøjer. Efterspørgslen på dobbelte hængekøjer, er ganske forståeligt stigende, fordi flere har ligget i en "rigtig" hængekøje med masser af plads.

Stor hængekøje i flot design

I de nedenstående produkter kan du se vores store udvalg af dobbelt hængekøjer. Vi har både hængekøjer med dobbelt syninger og dobbelt vævninger af tråde. Vi har en masse forskellige design, så du kan vælge den dobbelt hængekøje, som matcher dine præferencer inden for design.
Nyd velværen i en farverig hængekøje. Se udvalget her.

preload spinner

preload spinner
RABAT -{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Model/Varenr.:

Hvad er en dobbelt hængekøje?

En dobbelt hængekøje er som navnet indikerer en hængekøje, som er dobbelt så stor. En stor hængekøje er en ren luksus om du blot ønsker mere plads til dig selv eller ønsker at få en større hængekøje, så du kan invitere din partner, ven, hund eller noget fjerde til at gøre dig selskab. En dobbelt hængekøje kan desuden tåle en højere samlet vægt, da de typisk er bygget til at kunne holde flere personer sammenlignet med en ”traditionel” hængekøje.

Dobbelt hængekøje til hyggen

En dobbelt hængekøje er perfekt, hvis du rigtig skal hygge. Pladsmangel i en hængekøje, kan gøre enhver oplevelse dårlig og derfor er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med din hængekøjes mål. Med en dobbelt hængekøje vil du aldrig opleve pladsmangel og du er derfor garanteret en god oplevelse.

Tilbehør til din dobbelt hængekøje

Ligesom til vores andre hængekøjer, kan du tilkøbe ekstra tilbehør til din dobbelt hængekøje. Du kan for eksempel få et myggenet til din hængekøje. Ved køb af et myggenet til din hængekøje vil du kunne ligge i din hængekøje selv når myggene kommer frem. Gør din hængekøjeoplevelse mere luksuriøs ved at udvide til sortiment af tilbehør til din dobbelt hængekøje.