• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Et hængekøje stativ giver dig flere muligheder

Hængekøjestander

Med et hængekøje stativ behøver du ingen træer, stolper eller kroge at hænge den op i.

Med et hængekøjestativ ophæng kan du nyde din hængekøje, præcis hvor du vil.

Hængekøje stativEt hængekøje stativ gør hængekøjen fleksibel
Har du lyst til at få en hængekøje, selvom du ingen træer har i baghaven? Er stolper ikke en mulighed? Mangler du simpelthen et sted at sætte krogene op? Så anskaf dig et hængekøje stativ.

Det er både fleksibelt og smart, og så slipper du helt for at bekymre dig om ophæng. Det kan også være, du drømmer om at kunne flytte din hængekøje ind og ud af solen, som det passer dig? Et hængekøje stativ giver dig frihed til at nyde livet netop der, hvor du har lyst til at være.

Nyd livet tæt ved poolen
Vil du hvile dig, læse en god bog, høre musik eller nyde livet på anden vis i en stille, skyggefuld krog af haven den ene dag og være helt tæt på solens varme stråler eller poolens klare vand den næste? Så forkæl din hængekøje med et hængekøje stativ og skub den netop derhen, hvor du allerhelst vil ligge.

Find den model, der passer til dig
Har du lyst til et hængekøje stativ i træ eller metal? Skal det passe til en hængekøje til en enkelt person, eller leder du efter noget, der er væsentlig større? Vi har det, du skal bruge. Klik dig igennem vores udvalg af gode kvalitetsprodukter og find netop det stativ, der passer til dit behov.

De fleste af vores stativer kan indstilles, så de passer til hængekøjer i mange forskellige størrelser. De er alle solide og både nemme at samle og lette at flytte rundt på. Du får naturligvis en brugsanvisning med på dansk. Se også vores smukke, farvestrålende mexicanske og brasilianske hængekøjer og forkæl dig selv eller andre med et unikt produkt, der bringer glæde.


Læs mere om Sækkestol – Læs mere om Hængekøjestol – Se udvalget af Mexicanske tæpper

preload spinner

preload spinner
RABAT -{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Model/Varenr.: