• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Mexicansk hængekøje - smukke og behagelige

Farverige Mexikanske Hængekøjer

En mexicansk hængekøje bringer velvære, ro, leg, glæde og skønne stunder til både store og små.

Mexicansk hængekøjeSkønne mexicanske hængekøjer
Forkæl dig selv og hele familien med en smuk mexicansk hængende køje. I bliver super glade for den, og det er ikke så mærkeligt. En mexicansk hængekøje er rigtig behagelig at ligge i og når du ligger i den, er den også helt vidunderligt smuk at se på. Hængekøjen spreder sig ud og alle de flotte farver kommer for alvor til sin ret, når den er i brug.

Vælg den farvestrålende model med mættede, klare, spillevende farver, der lyser op på selv den mest triste regnvejrsdag eller beslut jer for noget mere klassisk, som fx en ensfarvet, enkel og elegant mexicansk hængekøje i sort eller natur.

Hængekøjer fra Mexico
Hængekøjer fra Brasilien

Mexicanske hængekøjer – en kreativ gave
Spred glæde med en kreativ gave til nogen, du holder af. En mexicansk hængekøje vækker begejstring og repræsenterer på samme tid en unik gave, der signalerer, at du har gjort dig umage med at finde noget ganske særligt til festens midtpunkt. Og det er virkelig noget ganske særligt.

De mexicanske hængekøjer vi har håndplukket til at være en del af vores varesortiment er fremstillet med håndkraft og vævet efter traditionel mexicansk opskrift. Kvaliteten er god og ualmindelig holdbar. Endesnorene er af slidstærk nylon og selve hængekøjen, som man ligger i, er vævet i blød, behagelig bomuldstråd.

Opsætning
Alle vores mexicanske hængekøjer kan opsættes på flere forskellige måder. Du kan sætte den op mellem to træer eller sætte stolper i jorden i et hjørne af haven og hænge hængekøjen op dér. Vælger du løsningen med stolper, skal du huske, at stolperne skal være 2 meter høje over jorden, og der skal være ca. 4,5 meter mellem dem, brug lidt reb til at justere med.

En himmelsk stund – ude eller inde
Din nye hængekøje kan flytte ind og trives mange forskellige steder. Det mest traditionelle sted at placere den er naturligvis i haven hjemme hos dig selv, i sommerhuset eller kolonien, men den kan også sagtens hænges op og fungere fantastisk fint mere utraditionelle steder. I din stue fx, hvor den vil skabe et kreativt og alternativt look eller i børneværelset, hvor den både kan fungere som udgangspunkt for aktiviteter med fart på og som et roligt hjørne til hygge med bøger og tegneserier.

Uanset om hængekøjen skal bruges til afslapning eller aktivitet vil den give dig og din familie – eller det heldige fødselsdagsbarn, der får den som gave – massevis af dejlige stunder. Glæd jer.


Se udvalget af hængekøjestativer

 

preload spinner

preload spinner
RABAT -{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Model/Varenr.:

Udendørs hængekøje - med eksklusiv ligge oplevelse.

 

Vægtbelastning:

Max. vægtbelastning på mexicanske hængekøjer er 300 kg. 

Undtagelse er hængekøjer med tværpind og hængekøjestol

samt størrelse nr. #3 og nr. #2 og nr. #1 hvor max belastning er 200 kg. 

De mexicanske hængekøjer er vævet af tråde, så pas på med spænder, nitter og fodtøj som kan rive eller snitte tråde over.