• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Hængekøje med stativ

Ønsker du dig brændende muligheden for selv at flytte din hængekøje rundt i haven eller på terrassen, alt efter hvor solen, skyggen eller vinden er bedst, så læs med, og bliv klogere  på vores forskellige stativer i bunden af siden her, og find ud af hvilket et der passer til netop DINE ønsker!

Komplette sæt af hængekøje med stativ

Køber du en vare under denne gruppe er det altid et komplet sæt af hængekøje på stativ - Præcis som du ser det på produktfotoet. 

 

De mexicanske hængekøjer med stativer er i net, mens de brasilianske stofhængekøjer har træstokke, der strækker hængekøjen smukt ud.

 

Hængekøjer med stativ fås i både single og mega størrelser.

preload spinner

preload spinner
RABAT -{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Model/Varenr.:

Hvorfor du skal vælge en hængekøje med stativ

Med en hængekøje med stativ får du frihed til at flytte med din hængekøje, ligesom du ikke er afhængig af, om der er hverken murværk, træer, eller mulighed for at grave stolper ned, til at hænge din køje op i. De fleste køber en hængekøje med stativ til udendørs brug, men vores æstetiske stativer er bestemt også smukke til indendørs brug, hvis pladsen tillader det. 

Vi har lavet en række koplette sæt, hvor størrelsen på hængekøjen og stativet er perfekt afstemt, og hvor du ikke skal tænke over andet, end om størrelsen passer til dit behov samt pladsen stativet skal stå på – Så bliver det ikke nemmere!

Du kan også vælge selv at finde nøjagtig den køje, du ønsker, og kombinere den med nøjagtig det stativ du drømmer om. Hele vores udvalg af forskellige hængekøjer finder du i menuen til venstre, og alle vores stativer uden køjer finder du her!

Hængekøje med stativ i træ

Hvis du vælger en hængekøje med stativ i træ, har du to valgmuligheder, hvad angår træsorten;

  • Vores standart stativer, der er meget lette at samle, af certificeret, testet og godkendt eksotisk træ fra Brasilien, som er ekstremt vejrbestandigt limtræ.
  • Vores bådformede hængekøjestativer i skandinavisk fyrretræ

OBS!! Hvis du ønsker dig en mexicansk hængekøje med stativ, skal du vælge et bådformet stativ, da det er det eneste, der egner sig til de fleksible mexicanske hængekøjer.

Hvilken hængekøje med stativ skal du vælge?

Alle vores hængekøjer kan hænge i et stativ. Dog egner de mexicanske hængekøjer sig kun til at hænge i de bådformede stativer. Men hvilken type hængekøje med stativ du skal vælge, kommer an på flere ting;

  • Hvor mange personer skal I kunne bruge køjen samtidig?
  • Hvilket udtryk ønsker du, at din køje skal have – luksus-hippie, simpel eller romantisk?
  • Skal din køje være vejrbestandig, eller er du god til at pille den ned og tage den indenfor, når den ikke bliver brugt længere?

Alle disse ting, er noget du skal overveje, inden du vælger hvilken hængekøje med stativ, der passer bedst til dine behov.

Hvad du skal vælge, er helt op til dig, og er både et spørgsmål om æstetik samt ønsker til anvendelighed og krav til vejrbestandighed.

Du kan læse mere her, om hvad du skal overveje, hvis du ønsker din hængekøje med stativ til at stå udendørs HER!

 

Vi vil også rigtig gerne hjælpe dig med at finde ud af, hvilket stativ der passer til netop den hængekøje, du er faldet for, eller hvilken køje, der passer til det stativ, du er faldet for.

Så tøv ikke med at kontakte os på vores servicetelefon på telefon +45 22156509 eller sende en mail til tropical@sol.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med valget af din hængekøje med stativ!

Hængekøje med stativ