• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Hængekøje udendørs – Hvad skal du vælge?

Udendørs Hængekøje

Overvejer du at få dig en hængekøje udendørs, og er du i tvivl om, hvilken størrelse, hvilket materiale og hvilken form for ophæng du skal vælge, og hvad der passer bedst til dine behov? Så læs med her, hvor du kan blive meget klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge hængekøje til udendørs brug.

Hvilken størrelse hængekøje skal du vælge?

Når du skal beslutte dig for, hvilken hængekøje, der passer bedst til dine behov, når du ønsker dig en hængekøje udendørs, er noget af det første, du skal beslutte, hvilken størrelse du har behov for. Hvor mange skal I kunne være i hængekøjen på samme tid? Hvad skal bæreevnen være? Hos hængekøje.dk har vi køjer i alle størrelser – Uanset om det er til én person eller hele familien, og om du ønsker dig en brasiliansk stofhængekøje eller en mexicansk nethængekøje.

Hængekøje udendørs

Hvilket materiale skal du vælge til din hængekøje udendørs?

Når du skal beslutte dig for, hvilket materiale din hængekøje skal være, skal du forestille dig, hvordan din brug af den vil være. Er du typen, der tager køjen med dig ud, når du skal ligge i den, og tager den ind igen, når du er færdig med at ligge i den? – Så er der frit valg på alle hylder. Er du derimod typen, der indimellem glemmer din hængekøje ude i regnen, eller vil du bare gerne have din køje til at hænge ude hele sommeren til fri leg og afbenyttelse? – Så skal du tænke over materialevalget.

Vores brasilianske hængekøjer fås i et materiale, vi kalder for Outdoor PRO, der er særlig egnet til netop det skandinaviske vejr.

Du kan læse mere om vores brasilianske hængekøjer i Outdoor PRO stof her!

Vores mexicanske hængekøjer fås i en coatet version, der ligesom vores Outdoor PRO hængekøjer er tilpasset det skandinaviske klima. De coatede nethængekøjer er 4-5 gange stærkere end de almindelige mexicanske hængekøjer, og er samtidig vejrbestandig

Du kan læse mere og se hele vores udvalg af coatede mexicanske hængekøjer her!

Hængekøjestativ Rio med hængekøje

Hvilket udtryk ønsker du for din hængekøje udendørs?

Hvis du går efter et helt bestemt udtryk, kan det naturligvis også være afgørende for, hvilken køje, du skal vælge. Der er stor forskel på, hvilket udtryk du ender op med, om du vælger en mexicansk hængekøje i alle regnbuens farver eller en mere romantisk naturhvid hængekøje som dem du blandt andet finder under vores dekorative hængekøjer med pynt og træstok.

De mexicanske hængekøjer er uden stok, mens vores brasilianske stofhængekøjer fås både med og uden træstok i både Outdoor PRO og den almindelige udgave.

Træstokken er med til at holde stoffet foldet ud, uanset om køjen er i brug eller ej, og giver et markant anderledes udtryk end vores modeller uden stok. Hængekøjer med stok smyger sig ikke om kroppen på samme måde som én uden stok. Det er en smags sag, om man komfortmæssigt er til det ene eller andet, men en hængekøje med stok er til gengæld ikke på samme måde egnet til leg som én uden stok, da man skal tænke på faren for at få stokken i øjet, når det går vildt for sig.

Hvilke ophængsmuligheder har du til din hængekøje udendørs?

Når du skal finde et sted at hænge din hængekøje udendørs, skal du først og fremmest beslutte, om du har brug for at kunne flytte din hængekøje efter sol, skygge, vind, eller blot hvis terrassen skal bruges til andet formål. Hvis flytbarhed er et kriterie for din hængekøje, skal du overveje at anskaffe dig en hængekøje med stativ. Har du allerede forelsket dig i en bestemt køje, kan se du alle vores hængekøjestativer uden hængekøjer her. Hængekøjestativer egner sig bedst til 1-2 personer, med kun vores bådformede køjer egner sig til mexicanske hængekøjer.

Hvis du ikke ønsker din hængekøje med stativ, skal du finde en anden løsning. Her kan du overveje, om du allerede i dag har nogle muligheder for at hænge din hængekøje op udendørs, som du ønsker at gøre brug af. Det kan være nogle træer, du ønsker at hænge din hængekøje op imellem, eller en bestemt mur, du gerne vil have at køjen skal hænge ved. Har du ingen af delene, kan du grave stolper ned, som du kan hænge din hængekøje op mellem.

Hængekøje udendørs | Sæt stolper op til hængekøjer

Se mere om stolper til ophæng af hængekøje udendørs her:

 Uanset hvad du ønsker at hænge din hængekøje i, skal du have noget reb eller nogle karabinhager mellem hængekøjen og ophængsstedet;

 

Læs vores gode råd til ophæng af hængekøje udendørs og indendørs samt se hele vores udvalg af tilbehør her.

Nu skulle du være godt rustet til at komme i gang med at vælge, hvad der passer allerbedst til dine behov, når du ønsker dig en hængekøje udendørs.

Skulle du stadig være i tvivl om et eller andet, er vi altid behjælpelige, så ring blot på vores servicetelefon på telefon +45 22 15 65 09 eller sende en mail til tropical@sol.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning.

Rigtig god fornøjelse med dit projekt 'hængekøje udendørs'.