• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Sitemap

Overblik over typer af Hængekøjer

Mange typer af hængekøjer
- Net, Textil og outdoor hængekøje materialer
* SITEMAP & INFORMATION Mexico Hængekøje

Hængekøjer fremstilles i net og textil. De mexicanske hængekøjer i net er fremstillet af bomuldstråde, der er snoet ind i hinanden, uden brug af knuder. Så snart det er en hængekøje med god brede, giver det en behagelig elastisk og fleksibel liggekomfort i en mexicansk hængekøje. Brasilianske hængekøjer er produceret af textil - som regel bomuldsstof, der giver en lun og fastere hængekøje. Stofhængekøjer er ofte mere solide til vild leg.


Mange størrelser af hængekøjer.
Hængekøjer
- Bredden i en hængekøje giver komforten i hængekøjen. Du kan få hængekøjer, hvor der faktisk kun er plads til en person på langs uden nogen bredde i hængekøjen. Nogle hængekøjer er ganske enkelt meget smalle, hvor du kun er plads til en person, nogle tænker OK den skal kun være til én person, men en bred hængekøje der gerne må være stor er at foretrække også selvom der kun skal være en i hængekøjen.

 

Du kan også få fat i familie-hængekøjer, der er ekstra brede, så der er plads til flere personer. Generelt set får du større komfort, hvis du vælger en bred hængekøje, hvor der er plads til, at du kan ligge diagonalt. Når der er meget net eller stof - tilpasser materialet sig efter din krop. Er hængekøjen lille og smal er det dig der skal tilpasse sig hængekøjer, og det er netop her det geniale opleves om det er en stor eller lille hængekøje. Ofte er der tilbud på hængekøjer så det betaler sig at få en lidt større og bredde hængekøje. En billig hængekøje kan sagten være OK komfort mæssigt hvis der f.eks. er god bredde i hængekøjen.


Brug hængekøjen indendørs.
Hængekøjen kan også sættes op på børneværelset og i stuen. Pauserne i løbet af dagen udnyttes rigtig godt i en hængekøje. Du kan sætte tov omkring bjælker eller kroge i væggen, som du kan sætte din hængekøje op i. Er vejret ikke til udelivet så sæt hængekøjen op inde.

Outdoor hængekøjer
Outdoor Hængekøje De mexicanske hængekøjer findes også af materiale, der tåler det danske klima som er fremstillet af coated bomuldsnet, og derfor kan hænge ude om sommeren. De brasilianske stof hængekøjer fås også i materiale til outdoor brug. De kaldes Outdoor PRO hængekøjer.
Godt råd fra hængekøje entusiaster er at næste gang du skal købe Gaver: Køb en hængekøje - de er en postiv gave at give og få, og rigtig mange har altid drømt om at få en rigtig hængekøje. Vælg f.eks. en mexicansk hængekøje - smukke og behagelige og så unikt og anderledes. Du kan få en mexikansk hængekøje i god kvalitet og billig pris. En Mexico hængekøje er smukt håndværk og unik gave.

 

 

 

Ved du, at den mexicanske hængekøje kommer til at være ude det meste af tiden, er det bedste at vælge en coated bomuldsnet haelig;ngekøje,
så får du en af de populærer mexicansk hængekøje outdoor som har en helt speciel styrke og er vejrbestandige.

 

Hængekøje i Stof
Foretrækker du en textil hængekøje er de brasilianske hængekøjer i stof lige sagen. Stof hængekøjer giver en lun og fastere fornemmelse når du ligger i hængekøjen. Stofhængekøjer er ofte mere solide til vild leg. Brasilianske hængekøjer er kvalitets hængekøjer i stof i et meget stort udvalg af størrelser og farver. Du kan også få et hængekøjestativ til alle hængekøjer fra Brasilien - så kan du placere hængekøjen, hvor du vil med et hængekøjestativ.


Hængekøje København

 

Du kan også få textil hængekøjer i udendørs materialer. Hængekøje Outdoor PRO stof er specielt fremstillet til udeliv. Selvfølgelig slider vind og vejr på alt der næsten hele tiden er ude, men PRO hængekøje er fremstillet så vand f.eks. ikke kan trænge ind i textil fibren. Hængekøje i Outdoor PRO stof er et godt valg hvis hængekøjen skal hænge meget udendørs

 

 

Hængekøje til sjov leg
De meget populærer hængekøjer til leg og institutionsbrug er med ekstra stærke syninger og unikt stærkt materiale til en masse sjov leg. Størrelsen på hængekøjerne er også designet og skabt til leg. Et uvurdeligt legeredskab i børnefamilier og på børneværelset og i institutionen er disse hængekøjer i fuld sving hele tiden.

Hængekøjen med borter og håndflet

 

 

Lækkert Brugskunst Hængekøjer til hus og have
Der er også meget dekorative livsstils hængekøjer med træstokke, dekorative håndfremstillet borter samt det fineste håndfremstillet flet. Disse dekorative livsstils hængekøjer er lækkert brugskunst til haven og personlig boligindretning.

 

 

Hængekøjestol

hængekøje.dk finder du hængekøjestole fra Brasilien, Mexico og Nicaragua - det er de lækreste hængekøjestole du kan få fat i. En hængekøjestol fra Brasilien er i de meget farverige stof textiler og selvfølgelig er der også den klassiske naturhvid hængestol med og uden borter. De mexicanske hængekøjestole er i net og ofte i mange farver med et specielt mønstre. I Nicaragua er der skabt en helt kultur for gyngende stole, så kvaliteten er altid fremstillet af de bedste kunsthåndværkere med stor ekspertise. De fleste hængestole fra Nicaragua er i naturhvid eller i en kombination af naturhvid og en farve. Er det meget kort afstand mellem ophængspunkter, er en siddehængekøje det rette valg, hvor mange vælger at afmontere træstokke i en hængestol og den bliver så til en hyggeplads - en smuk og frisk siddehængekøje.


Dobbelt Hængekøje
Mexicanske tæpper
Skal du have skabt en stemning fra Mexico eller er du bare helt vild med Mexico og mexicanske kunsthåndværk. Er de absolut klassiske mexicanske tæpper et must. Poncho og Sombrero er nærmeste bare noget der skal være der når der holders mexicaner fest.

 

 

Med et flagknob er det hurtigt at få sat en hængekøje op, men der er meget andet hængekøje tilbehør til din hængekøje. Men skal det være enkelt er der som regl - nok med et sæt tov til at hængekøjen komme op at hænge. Et hængekøje stativ er selvfølgelig oplagt hvis der ikke er træer eller der er fliser på hele terrassen. Et hængekøjestativ giver dig flere muligheder for at flytte rundt med hængekøjen. Har du brug for hængekøje tips og ideer til opsætning af hængekøjer så kan ud se video på youtube med hængekøjemanden hængekøjekaj.

Hængekøje

 

 

Hængekøjestativ
De kan også få fat i et komplet sæt - hvor det er hængekøjer med stativ og er et samlet komplet sæt af både en hængekøje og et hængekøjestativ.

 

 

Glæden ved at ligge i en stor komfortabel hængekøje er vidunderlig og smuk. De store dobbelt hængekøjer er der god plads til flere personer og en naturlig smuk følelse for at kunne slappe af for 1, 2 eller flere personer.

 

 

Er fair trade og etisk handel vigtigt for dig, kan du her "etisk handel" læse mere om de måder hængekøjerne bliver fremstillet på. De fleste hængekøje du ser her på sitet er designet og udviklet af hængekøjespecialist Kaj Ellegaard.

 

 

Du kan hurtigt blive forelsket i en bestemt type hængekøje, og for nogle er en hængekøje bare det mest skønne luksus sted at være. Og hvis du ikke rigtigt har taget det til dig med hængekøjer
- så er der fortsat rigtig mange, der drømmer om at tilbringe mange timer i en hængekøje.

 

Sækkestol

Til en rigtig hyggeplads hører også sækkepuder og sækkestole i mange farver og super komfortable. Et high quality produkt inden for sækkestole er en Brasilazy sækkestol med helt enestående kvalitet og komfort, og så er der brugt rigtigt styrke stærke krøyerkugler.


Hængekøje

 

Hængekøje & Stolper

 

 

Sæt Stolper i jorden, hvis der ikke lige er træer, gyngestativer eller en hegn at sætte hængekøje fast til. Inde er der blot et par kroge der skal sættes i væggen, der er altid bærende konstruktion ved døre og vinduer.

 

Er træerne i haven ikke lige til en hængekøje, kan du sætte to stolper i jorden. Brug et pælebor. 2 runde stolper med en diameter på 12 cm. Sæt stolpen 1 meter i jorden, og drys tørt grus rund om stolpen og stamp godt til. Se mere på youtube hængekøjekaj Ude er der opholdssteder med legehus, eller klassisk leg. Gyngestativer og legehus.

Hængekøjestel en løsning

 

Du kan også anskaffe dig en hængekøje på stel, det er i hvert fald en god løsning
hvis der er fliser over alt og du gerne vil placeres hængekøjen efter hvor solen
eller skyggen er i haven.

 

preload spinner

preload spinner
RABAT -{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Model/Varenr.: