• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Hængestole

Net eller Stof hængestol i mange varianter og farver

Der er mange varianter af hængekøjestole og udformninger. Sørg for at der er god bredde og højde i din hængekøjestol. Mere rummelighed giver også bedre komfort.

Hængekøjestol

Der er en tværstang i en hængekøjestol og et punkt til montering. Nogle synes bedst om stof i hængestolen mens andre foretrækker net. En hængekøjestol i net kan dog give sig lidt mere i længden end stof.

Se vores udvalg af hængekøjestole eller læs mere om hængekøjer her

preload spinner

preload spinner
RABAT -{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Model/Varenr.:

Varianter af vores hængestole

Hos Haengekoje.dk kan du finde mange forskellige varianter af hængestole. Dit valg af hængestol afhænger blandt andet af, hvor du ønsker, at din hængestol skal hænge samt hvilken komfort, du ønsker. Hos os kan du både finde hængestole, som er beregnet til udendørs brug grundet det slidstærke materiale, men vi tilbyder også hængestole til indendørs brug. Udover at vores varianter af hængestole adskiller sig fra hinanden ved design, er materialet også anderledes fra hinanden. 

Hængestol i net 

En hængestol i net er som oftest beregnet til voksne, da hullerne i nettet hurtigt kan blive en udfording med for små legemer, som børn typisk har. En hængestol som er lavet af net giver en utrolig høj komfort, da nettet typisk giver sig og former sig efter personen, som er så heldig at sidde i hængestolens, krop. Det giver desuden hurtig en tryghedsfornemmelsen for brugeren, og en hængestol i net er derfor perfekt for dig, som ønsker 100% afslapning. 

Hængestol i stof

En hængestol i stof er ligeledes yderst komfortabel. Med en hængestol i stof fremfor i net vil du ikke risikere at snørkle dig fast i hængestolens tråde. Stoffet som vores produkter er lavet af, er FSC godkendt og stemmer derfor overens med vores værdigrundlag om at være mere bæredygtige. Med en hængestol som er fremstillet af FSC godkendte materialer kan du med ro i sindet, erhverve dig en hængestol uden at have dårlig samvigttighed over miljøet. Hos Haengekoje.dk ønsker vi at kunne stå inde for de produkter, som vi tilbyder vores kunder. Det gælder desuden kvaliteten af vores produkter og med vores fokus på bæredygtige materialer.  


Hængestole i masser af designs

De er de færreste mennesker, som ikke indtænker design, når de skal købe nye ting til hus og have. Derfor vil du altid kunne finde et stort udvalg af hængestole i mange forskellige designs. Vi ønsker, at have mange designs på vores website, således vi har noget for enhver af vores kundes smag. Vi har blandt andet hængestole i farverige, smukke farver, som kan pifte ethvert hjem op. Du kan ligeledes få farverige design med striber, med tern eller blot ensfarvede hængestole. Hvis du er til det mere neutrale look, så har vi også ensfarvede design i neutrale farver såsom sort og beige. 


Forskellige størrelser af hængestole 

Vi tilbyder hængekøjestole i forskellige størrelser. Så hvis du ønsker at dele din hængestol med en anden person, så kan du få en hængestol, som er i større mål, så I ikke kommer op at skændes over pladsmangel. Du kan selvfølgelig også vælge en hængekøjestol i en større størrelse, selvom du ikke ønsker at dele din hængestol med andre. Hvis du har en baby, kan du opleve de mange fordele ved en hængestol til babyer. Babyhængestole findes ligeledes i mange forskellige designs, så de passer ind i dit hjem.