• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Livet er for kort til at leve uden en dobbelt hængekøje

dobbelt hængekøje

 

Skal der være plads til hele familien, kæledyr, læsegruppen, en flok venner eller det halve af børnehaven, eller ønsker du blot at kunne brede dig nøjagtig som i dobbeltsengen, så skal du vælge en dobbelt hængekøje. Alle vores hængekøjer er godkendt med FSC og TUV certifikater, der ikke kun sikrer dig en god ensartet kvalitet, men også sikrer miljømæssig-, social- og økonomisk ansvarlighed for de mennesker, der lever i de områder, hvor vores hængekøjer produceres. Læs mere i artiklen her, om fordelene ved de forskellige typer køjer.   

Mexicanske hængekøjer med plads til hele familien

Vores fleksible mexicanske nethængekøjer fås i alle størrelser. Vi har også en, der passer til det formål, du måtte ønske. Vælger du f.eks. vores King Size Deluxe hængekøje G8 eller vores XXXXX-large Maya Mystic hængekøje, er der plads til minimum 4 voksne på tværs af køjen. Se hele vores udvalg af mexicanske hængekøjer her

Brasiliansk dobbelt hængekøje i stof

Vores brasilianske hængekøjer i stof fås både med og uden tværpind. En dobbelt hængekøje med tværpind er selvsagt strukket ud over en pind, som gør, at man ikke falder så meget ned i den, som man gør i en køje uden tværpind. Det kan være en fordel, hvis man f.eks. vil kunne spise eller drikke, mens man ligger i hængekøjen. Så skal tapassen indtages fra hængekøjen, anbefaler vi vores største dobbelt hængekøje med tværpind, som er vores Guatamala Vino hængekøje, der er intet mindre end 160 cm. bred.

Dobbelt hængekøje i outdoor PRO stof

Vores stofhængekøjer fås i en særlig coated version, som gør, at de er ekstra modstandsdygtige overfor det til tider våde danske vejr. Vores outdoor PRO køjer fås op til 160 cm. som dobbelt hængekøje med tværpind, som eksempelvis vores Excellent PRO, og op til 170 cm. Som dobbelthængekøje uden tværpind, som eksempelvis vores Formosa PRO.

Dobbelt hængekøje på stativ

Hvis du ønsker dig en dobbelt hængekøje med stativ kan du se alle vores stativer og bliver klogere på, hvilket stativ der passer den køje, du er faldet for her. Du kan også altid få et dobbelt hængekøje tilbud inklusiv stativ – altså et komplet sæt - på siden her.

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vores kontaktoplysninger finder du i bunden af siden her. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med at finde den helt rigtige dobbelt hængekøje for dig.