• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Hængekøje til altan og andre steder med kort afstand

Drømmer du om en hængekøje på din altan eller et andet sted, hvor der ikke er langt mellem mulige fikspunkter, så læs med her. Hos haengekoje.dk har vi specialfremstillet en hængekøje til altan og andre steder med kort afstand mellem fikspunkterne, der gør det muligt at få udlevet dine drømme på helt ned til under 2 meter.

 

Hængekøje til lille altan

 

Godt nyt til altanejere

Ikke alle har en have, men alle burde have ret til en hængekøje. En hængekøje indbyder til mange timers hygge, leg og afslapning, og giver velvære til både store og små på en helt ubeskrivelig måde - uanset hvor du har den hængende. Så hvis du ikke allerede har prøvet at eje en hængekøje, skal du gøre dig selv den tjeneste at springe ud i det.

Nu kan altanejere med selv helt små altaner også nyde den friske luft fra hængekøjen på egen matrikel. Vi har nemlig udviklet den nye type hængekøje med korte ophæng med tanke for, at ikke alle har de muligheder og den plads, det kræver at have en traditionel, lang hængekøje hængende. Vores populære brasilianske hængekøje i slidstærkt stof er derfor blevet kortet op i både længde og ophæng, så du sparer adskillige centimeter. Denne model hængekøje gør sig derfor særlig godt til brug på små altaner, og hvor der ellers er kort mellem træer, stolper eller vægge.

 

En stærk, miljøvenlig hængekøje med flot design

Vores lækre, brasilianske hængekøjer er alle fremstillet i blødt, slidstærkt stof, og egner sig godt til både leg, hygge og afslapning. Alle vores stofhængekøjer er ligeledes fremstillet i miljøvenligt genbrugsbomuld, så du med god samvittighed kan læne dig tilbage og slappe af.

 

Du kan desuden læse mere om vores holdning til etisk handel ved at klikke her.

 

Den afkortede model fås i to størrelser: 

  • En ultra kort model med et anvendelsesmål på 125 x 200 cm. og en totallængde på bare 210 cm.
  • En lidt større model med et anvendelsesareal på 145 x 220 cm. og en totallængde på 230 cm. til de langbenede.

 

Bæreevnen er 130 kg.

 

Hængekøje til altan fra www.haengekoje.dk

 

Den ultra korte model fås i to farvekombinationer:

 

  • I smukke, traditionelle, varme brasilianske farver med varierende stribebredde - Se den her!
  • I alle regnbuens farver, hvor alle striber er lige brede - Se den her!

 

Den lidt længere model fås i Klassisk hvid- og blåstribet for et mere afdæmpet, moderne og nordisk look - Se den her!

 

Brasiliansk hængekøje til altan

 

 

Ophæng af hængekøje på altan

Det der gør sig særligt for den altan-venlige hængekøje, er at enderne enkelt og elegant er samlet til et stærkt ophængspunkt uden brug af den klassiske metode med mange tråde. Dette gør den desuden særlig egnet til børn, der klatrer rundt i køjen og bruger den til leg, idet de ikke risikerer at hænge fast i de mange tråde, der normalt samler en klassisk stofhængekøje i enderne.

Forkortet ophæng gør hængekøje til lille altan muligt

 

Når du vil hænge en hængekøje op på din altan, skal du først og fremmest sikre dig, at murværket eller rækværket er i et sådant materiale og stand, at det vil kunne bære hængekøje med den tilladte belastning på op til 130 kg., ligesom du skal sikre dig, at de rawplugs du anvender til murværk, passer til både materialet og vægtbelastningen. Under kategorien Tilbehør finder du alt i ophæng til hængekøje - både kroge, karabinhager, reb og kovs.

 

Har du lyst til at se flere af de lækre hængekøjer har jeg en YouTube kanal, som du finder her, og en Facebookside, som du finder her.

 

Er du i tvivl om, hvilken hængekøje du har plads til, eller hvordan du bedst hænger din hængekøje op, er du altid hjertelig velkommen til at kontakte mig for en snak. Du finder mine kontaktoplysninger her.

 

De bedste hilsner

Kaj Ellegaard