• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Havemøbler og ting til Altanen

Havemøbler

2 i 1 løsning  

Det kan være lidt af en udfordring både at have en hængekøje hængende på sin altan samtidig med, at der også skal være et lille bord og stol. Her er en fantastisk god 2 i 1 løsning, som måske er noget for dig.  

 

Høngekøje på altan giver charme

I denne løsning og indretningsstil har du brug for:

 

  • En hængekøje med en kort afstand til et ophængspunkt og dermed passer den perfekt til en altan
  • Størrelsesmæssigst lave havemøbler (4 styk europaller)
  • Hynder/madras og puder
  • Et altan (klap) bord
  • En altangrill
  • Eventuelt en fastgjort krog over de lave havemøbler

 

Nu kan indretningen begynde og du starter med at beslutte, hvor din hængekøje skal hænge på altanen. Stram køjen til, når du har placeret de andre møbler, så du sørger for, at hænge over møblerne. Derefter sætter du pallerne 2 og 2 ovenpå hinanden, så de danner en lille sofa. Læg en madras på og brug kæmpe puder, som ryglæn. Så fastgøre du en krog en meter oppe fra sofaen, så køjerebet kan nå og hænge der, når du ikke bruger køjen. Det betyder, at hængekøjen nu har 2 funktioner – du kan ligge og dase i den, og bruge den som læ og skærm for solen, når du sidder i sofaen. Du kan naturligvis også fjerne den helt, hvis nu du får gæster.  

 

Drinks og grillpølser i køjen  

Kender du det med, at du ligger i hængekøjen og ikke kan nå din drink? Det er her det super smarte altanbord kommer ind i billedet. Du skal købe et flytbart altanbord, der kan hænge på altangelænderet. Inden du smider dig i køjen, flytter du bordet tæt til køjen-helst i en armslængde, så du altid kan nå din drink, din bog eller en lille snack. Skal du bruge bordet når du sidder i sofaen, flytter du det bare – det er smart!   Lige som med det flytbare bord, kan du også få en flytbar altangrill, der hænger på gelænderet. Så kan du både vende pølserne på grillen mens du ligger i køjen eller hænger ud i sofaen.      

Grill på altan og så i hængekøjen bagefter.

Pynteting til altanen  

Du kan pynte altanen med velduftende lavendler og krydderurter. På altanvæggen kan du hænge et metal gitter i sølvfarvet med små kroge til. Gitteret passer godt til små potter med krydderurter og diverse nips ting. Har du ikke en væg, hvor du kan hænge noget på, kan du stille en lille træpalle vandret op ad væggen.  

Pallen er alle tiders stativ til krydderurter og blomster og pynter til med flot på altanen.  

Som prikken over i’et skal du anskaffe dig et par bløde tæpper, og nogle bloklys. Du kan for eksempel købe led bloklys, så de stabilt lyser om aftenen, når du sidder på altanen.  

Nu er der kun tilbage, at ønske dig god fornøjelse med indretningen af din altan.