• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

6 kreative måder du kan bruge en hængekøje på

Sådan kan du også bruge en hængekøje  

Hvis du er kreativ anlagt, så er der ikke grænser for, hvordan en hængekøje kan bruges til – udover afslapning selvfølgelig. Er du ejer af en hængekøje, og synes du, at du bruger den for lidt til formålet, så læs med her, og få ideer til nye måder du kan bruge din hængekøje på.  

 

Hængekøje Hotel | Der er mange kreative måder at bruge hængekøjer på.

 

Hængekøje-ideer på en sommerdag  

Forstil dig, at du har ligget og daset i din hængekøje et par timer ude i haven på en skøn sommerdag. Nu er solen forsvundet fra dit spot, og det er blevet tid til, at tænde bålet og smide pølserne på grillristen. Der er vind omkring bålet og du mangler et læhegn. Bom, lige ved hånden har du hængekøjen, så den tager du ned fra afslapningsstedet, og spænder den ud som læbælte til bålet. Smart ikke? Efter en flok grillede pølser, for du og din familie lyst til at spille badminton. I har bold og ketcher, men nettet er ødelagt, så der er brug for et alternativ. For tvivl ikke, for alternativet er jo lige her - nemlig hængekøjen. Nu kan hængekøjen enten strækkes ud, så det er svært at se modstanderen banehalvdel eller også kan du rulle den sammen til en lang pølse og hænge den mellem 2 genstande. Så er det bare, at finde spillerglæden frem og håbe på en sejr.   Så er det tid til at få pusten igen, og i sætter jer igen omkring bålet med lækre drinks. Solen er gået ned og det bliver køligt. Som en god løsning til at få varmen igen, slynger du hængekøjen omkring dig og bruger den som tæppe. Er der romantik i luften, kan køjen godt nå rundt om 2 personer.  

 

Sjove løsninger i hjemmet  

Måske bliver de kommende forslag lidt for underlige til dig. Hvis det gør, så blev du måske inspireret til andre ideer?  

 

Buede loft på børneværelset  

Her har du brug for mere end en hængekøje. De må gerne være i lyse farver og i et let materiale, hvor kvaliteten ikke er optimal. Hængekøjerne skal nemlig ikke bruges til afslapning, men derimod til et loft på børneværelset. Hængekøjerne skal placeres let spændte med en lille bue i loftet. Du kan tænke på, at den skal have en funktion, som hvis der var en lille hems. Du kan vælge at beklæde hele loftet med buer eller kun en del af værelset. Vælger du at gå hele vejen, så kan du mikse lidt i farverne, så det giver en rigtig sød og farverig effekt. Benytter du dig hellere af ideen om en hems, kan du bruge køjen til bamser, bolde eller andre ting, der fylder, men ikke er så tunge.  

 

Hulen til både børn og voksne  

Hængekøjen kan også bruges til hulebyggeri. Find et rigtig godt uforstyrret hjørne i hjemmet, hvor der bare er rart at være. Smid en kæmpe siddepude eller sækkestol, så du både har mulighed for at sidde og ligge ned. Forbind de 2 væg-sider med hængekøjen, så den strækkes ud og skjuler sækkestolen som et hegn. Så har du en hule, hvor du kan slappe af, og børnene har et sted til te selskab og bamsefest i.  

 

Hængekøjestol med stativ

 

Opbevaringsløsningen  

Er det trængt i den lille lejlighed eller mangler du skabsplads? Her er en hængekøje et fremragende bud på en løsning. Du kan hænge en køje op i loftet, hvor du synes den passer bedst og tager mindst lys. I hængekøjen kan du for eksempel opbevare toiletpapir, køkkenrulle, vaskeklude og stearinlys. Løsningen er nem, smart og samtidig dekorativ.   Fandt du en ide du kan bruge eller har du fundet på en bedre en. Skriv til os, for vi vil vide, hvad du fandt på.