Tilbud
Ude hængekøje INDIGO til Haven. Udelivs Formosa Grande Hængekøje i super farverigt design.

Ude hængekøje INDIGO til Haven. Udelivs Formosa Grande Hængekøje i super farverigt design.

999,00 DKK 1.150,00 DKK

Hængekøje hvor næsten alle farver er i brug. Stor og stærke hængekøje. En meget unik og enestående hængekøje. Der er langt imellem at se så gennemført en hængekøje. Nyd sommeren fra denne glade køje i trendy farvekombinationer. Hængekøje der er god til afslapning og til leg.
Model/Varenr.: FGp622.2

Outdoor Formosa Grande PRO hængekøje INDIGO med totallængden på 430 cm
Liggeareal er 270 x 170 cm.
Design: Kaj Ellegaard
Produceret i Brasilien
Bæreevne: 300 kg.
Materiale: Kunstfiber, en let hængekøje der afviser regn og snavs.

En hængekøje i masser af skønne farver. Til Haven, Sommerhus og ferie.

Materiale gør at det ikke er nødvendigt at tage hængekøjen i hverdag. - Hængekøjen tørrer hurtigt hvis det har været regnvejr. , som er en nødvendighed for at kunne sammensætte så unikke farver.

Hængekøje høje personer og til børn der gerne vil gynges!

Børn folder sig ind i hængekøje, og oplever hængekøjen som en hule og et god grin når muligt for et godt sving, gyngen og tumleri er tilstede. 

For høje personer er hængekøjen både bred og lang, så personer der er 2 meter høje også kan have fødder inde i hængekøjen. - De fleste fortrækker at ligge diagonalt i hængekøjen, Hængekøjen er 170 cm bred og når der ligges diagonalt fra hjørne til hjørne virker hængekøje komfortabelt lang. Skal der ligge mange i hængekøjer er det altid den højeste person som ligger sig først, for at få strukket hængekøjen så meget ud som muligt. 

Kunder der har købt dette produkt har også købt