• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Hængestol på stativ – Ultimativ bevægelsesfrihed

Hængestol på stativ

Hængestol på stativ – Ultimativ bevægelsesfrihed

En hængestol på stativ er en fantastisk fleksibel løsning. Vores hængestole og hængekøjestole har alle tværstang med ophæng med ét ophængspunkt. Det gør, at de ud over at kan monteres i husets lofter, en vandret gren på et træ i haven og lignende, også kan hænges op i vores dertil egnede stativer. Men hvilken type stativ og hængestol skal du vælge – Det får du svar på her!

Hængestol på stativ udendørs

Ofte kan en hængestol være monteret på en krog i en bjælke i en pergola, udestue, overdækket terrasse eller direkte på en vandret gren på et træ i haven. Er der ikke mulighed for det, er et stativ den helt oplagte løsning. Ligesom det altid er muligt at flytte rund med en hængestol på stativ, alt efter hvor der er sol eller læ.

Når du vil bruge din hængestol på stativ udendørs, skal du huske at tænke over, om du vil tage selve stolen med ind, når den ikke er i brug, eller om du vil have muligheden for at lade den hænge ude. Skal stolen kunne hænge ude i al slags vejr, er vores mexicanske nethængekøjestole og vores brasilianske Outdoor PRO stofhængekøjestole et fornuftigt valg.

Læs mere om de forskellige modeller, og hvad du bør overveje, inden du vælger din hængestol i artiklen ’Hængestol, hængekøjestol eller siddehængekøje’.

Om du skal vælge et træstativ eller et metalstativ er en smagssag. Begge vores stativer passer til alle vores hængestole. Der er ingen tvivl om, at vores FSC godkendte træstativ er absolut mest æstetiske i dets udtryk, mens det lille metalstativ er nemt at flytte og fylder minimalt, når det er skilt ad.

Se vores udvalg af stativer her.

Hængestol på stativ

Hængestol på stativ indendørs

En hængestol på stativ er også velegnet til indendørs brug. Nyd det afslappende ved at sidde i en hængekøjestol og læse avisen eller en god bog. Tag kaffepausen eller se TV fra din hængestol med polstret madras. Det er som med alle andre stole lige så nemt at flytte rundt med din hængestol på stativ, alt efter hvor du ønsker at benytte dig af den. 

En hængestol på stativ er ligeledes en fantastisk legeplads for børn i alle aldre. Og hvis man ønsker det, kan man supplere sin hængestol med stativ med ophængskroge i loftet rundt omkring i huset, hvor man måtte ønske det, og pludselig er mulighederne mange.

Hæng stolen ind på børneværelset, når junior har legekammerater med hjemme, lav et ophæng eller tag stativet med hen foran lige netop den terrassedør eller det vindue, hvor den allerførste solstråle kommer ind lige i tide til morgenkaffen. Hav en ekstra krog i sommerhuset, eller vælg vores metalstativ, der er let at skille ad og samle igen, så det kan ryge med bag i bilen, når I skal på ferie; Så har du altid din yndlingsstol med dig.

Hængekøjestol til institutionsbrug

Hængestol på stativ til institutionsbrug

Med vores ekstra store stativ i træ og vores ekstremt slidstærke hængekøjestol Piratos slår vi et slag for brugen af hængekøjestole på stativ til institutionsbrug. Hvad end hængekøjestolen skal benyttes i almen daginstitution til leg eller i terapeutisk sammenhæng, er brugen af hængekøjestolen med til at styrke brugerens motorik, ligesom den kan bruges til at skabe ro og tryghed samt hjælpe til afspænding og meget, meget mere.