Tilbud
Familiehængekøje i coated bomuldsnet C5

Familiehængekøje i coated bomuldsnet C5

899,00 DKK 999,00 DKK

Outdoor hængekøje i intense stærk farver i bedste mexicanske stil.

 

Super stærk og smidig mexicansk hængekøje håndvævet i coated bomulds net. Hængekøje, som kan hænge ude hele sommeren. - Men vær opmærksom på: Vind og vejr slider på hængekøjen ved blæst - så er det som om at der ligger en person i hængekøjen og gynger vildt hele tiden. regnvand kan ikke trænge ind i fibren, og vand på hængekøjen drypper hurtigt af når det bliver tørvejr igen. 

en hængekøje med rigtig mange anvendelses muligheder. Til udendørs livet i haven eller ved stranden.

Hængekøjens længde er 4 meter, variere lidt da hængekøjen er håndfremstillet. Hængekøjen skal hænge meget poset for rigtig at kunne udnytte bredden. De fleste foretrække faktisk at ligge diagonalt i denne type hængekøje. Bære snore er i kvalitets nylon og midten af hængekøjen er i det mest fantastiske smidige coated bomuldsnet og som helt tilpassen sig efter den person og ligger i hængekøjen. Bredden er elastisk pga. den måde hængekøjen er vævet på, så der kan ikke gives et cm mål. Men en voksen person med en højde på 180 cm kan ligge på tværs i hængekøjen. Det er vist den bedste måde at beskrive bredden på denne type varer.
En vidunderlig hængekøje i kvalitets materialer, og så er den vævet meget unikt af de bedste håndvævere - de er specielt udvalg til at arbejde med de coated bomuldskvaliteter.

Kunder der har købt dette produkt har også købt