• HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret
Forside produkter
preload spinner
preload spinner
RABAT -{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Model/Varenr.:

Danmarks største udvalg af hængekøjer og tilbehør – find den rette hængekøje eller hængestol til dit hjem

www.haengekoje.dk er e-mærketEn hængekøje er garanti for masser af sjov for hele familien. En hængekøje byder på timers leg for børn, hvad end det er privat eller til institutionsbrug. En hængekøje sikrer perfekt afslapning - med eller uden en god bog. Din nye hængekøje passer helt perfekt til en god middagslur i skyggen på en varm sommerdag. Uanset hvad du drømmer om at bruge din hængekøje til, har vi den rette hængekøje til dig lige her på haengekoje.dk

 

Se nogle af vores mest populære hængekøjer her, og læs mere i bunden af siden her om, hvordan du vælger den rette hængekøje til dig selv eller som gave til en, du holder af. 

 

Har du brug for råd og vejledning er du altid velkommen til at tage kontakte ved at sende en mail på info@haengekoje.dk eller ringe til telefonnummer +45 22 15 65 09.

Vi er altid klar til at hjælpe med den rigtige løsning til netop dit behov.

Billig hængekøje i høj kvalitet

En ordentlig kvalitetshængekøje kan holde hele livet. Hos haengekoje.dk sælger vi udelukkende hængekøjer af bedste kvalitet fra henholdsvis Mexico og Brasilien, da vi har erfaret, at man får den bedste hængekøje fra disse lande. Vi har et stort udvalg af smukke hængekøjer i alle regnbuens farver. Desuden har vores hængekøjer kvaliteter, der egner til både indendørs- og udendørs brug og i et hav af forskellige størrelser. Hos os kan du både få en hængekøje til børn og en hængekøje, hvor hele familien kan være i. Læs mere om vores dobbelt hængekøjer her

Mexicansk hængekøje – En nethængekøje

Hvis man ikke er ekspert i hængekøjer, kan det være svært at kende forskellen mellem en mexicansk- og en brasiliansk hængekøje.
Det der kendetegner en mexicansk hængekøje, er den helt unikke væveteknik, som kun bliver produceret i Mexico. En mexicansk hængekøje er fremstillet i tråd og vævet som et fleksibelt net. Denne form for vævning er et traditionelt gammel kunsthåndværk i Mexico. Mexicanske hængekøjer fylder og vejer ingenting, og er derfor ideelle til at have med i rygsækken. En mexicansk hængekøje er fleksibel i bredden, og har en høj liggekomfort, idet den smyger sig om kroppen. Vores mexicanske hængekøjer fås i tre forskellige trådtyper: bomuld, nylon og 
coated outdoor – særligt egnet til udendørs brug. Du kan finde vores store udvalg af mexicanske hængekøjer på denne side.

Brasiliansk hængekøje – En stofhængekøje

Det der derimod kendetegner en brasiliansk hængekøje er, at den er fremstillet i flot og ofte farvestrålende stof i en helt utrolig holdbar kvalitet. Vores brasilianske hængekøjer fås i stribede, ternede og ensfarvede design. De fås i almindelig slidstærkt bomuld og i en outdoor pro version, der egner sig særligt godt til det, til tider våde, danske vejr. En brasiliansk hængekøje fås desuden med tværpind og pynt, hvis du leder efter et mere dekorativt look. Som alle vores andre hængekøjer, kan du ligeså få en brasiliansk hængekøje, hvor der er er masser er plads. Du kan se udvalget af brasilianske hængekøjer her.

Hængestol, hængekøjestol eller siddehængekøje

Under hængestole kan du både finde hængestole, siddehængekøjer, og hængekøjestole til både indendørs- og udendørs brug. Derudover kan du også finde en hængestol til baby samt et stativ, der passer til samtlige af vores lækre hængestole. Du kan desuden lære mere om fordelen ved en hængekøjestol i net.

Myggenet til hængekøje

Under tilbehør til hængekøjer finder du, ud over ophæng til hængekøje, vores specialsyet myggenet, der sikrer ugeneret kvalitetstid i din hængekøje - fri for myggestik og gener fra fluer og andre irriterende, summende insekter. Ønsker du en høj komfort, kan du desuden få puder, der matcher din brasilianske stofhængekøje.

Hængekøje ophæng eller stativ til hængekøje

Hos haengekoje.dk kan du både få ophæng, stolper og stativ til din hængekøje. Hvad du skal vælge, er helt op til dig, og afhænger af, hvilken hængekøje du gerne vil have, samt hvordan og hvor du ønsker at benytte din hængekøje. Hos os kan du finde alle remedier, som du skal bruge til at få din nye hængekøje klar til brug.  

Etisk Handel

Fair Trade og etisk samhandel er meget vigtige spekter i hængekøjeproduktionen i Mexico og Brasilien. Hængekøjerne på haengekoje.dk er skabt i gensidig tillid og med respekt for de lokale håndvævere. Latinamerikanske produkter er ofte meget farverige, og inspirationen til mange af varerne, du ser i webshoppen her, har taget afsæt i disse farver, der er klassisk for mayakulturen. Resultatet af ovenstående - tilsat lidt dansk design, kvalitetsmaterialer og detaljeret kvalitetskontrol - er, hvad du ser på hjemmesiden her; en serie af produkter fremstillet med sjæl og hjerteblod.

 

Har du brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at tage kontakte ved at sende en mail på info@haengekoje.dk eller ringe på telefonnummer +45 22 15 65 09.

  • HÆNGEKØJE I TOP KVALITET
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret